IbuThaqif's FotoPage

By: Echa IbuThaqif

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Friday, 20-Jun-2008 16:14 Email | Share | | Bookmark
Colour of Brooches







[size=18]As requested aku letak cth for each colour of brooch...for time being only for colour sempat aku attached kat sini...yg selebihnya akan menyusul on the entry ok...[/size]


Tuesday, 17-Jun-2008 03:59 Email | Share | | Bookmark
Handmade Beaded Brooch



Dear friends......

Ape khabar semua...lama btl kan aku tak update FP aku nie..dah bersawang giler ..penyakit malas kalau dah dtg memang payah le kalau dah dtg..Masa yang terhad pun ye jugak....Ok le frens..aku skrg ade buat 'bisnes' kecil-kecilan.cari duit skt disebabkan minyak dah naik ni..kena le rajin cari side income...Aku mmg minat gan kerja2 handmade nie tapi tang creative tu kurang wpun minat..Kat tpt keje baru nie aku bergaul gan org2 yang creative2 belaka..maka muncul le idea utk buat brooch hasil creative aku n partner aku....

Brooch2 nie aku jual dengan pelbagai pilihan kaler yg telah dicampurkan dek kami berdua...Setelah difikir nama utk brand kami ni..kami telah sepakat mengunakan nama is for our products in future ‘ChaRomeCreation.’...cantik tak nama tu?...boleh le kan..if berminat nak memiliki brooch nie please ctc me thru my ym : nero_md or email neroecha@gmail.com... Daaa selamat membeli


Thursday, 18-Oct-2007 06:23 Email | Share | | Bookmark
Raya 2007

 
Sedap nye
 
View all 12 photos...



Selamat Hari Raya semua....macam mane raya tahun nie..mesti meriah kan..tahun nie is my family ..mmg best le kan dpt raya rumah parent sendiri..paling best tang makanan nye..yummy rendang mak paling sedap..Tahun nie aku n family raya secara sederhana je..yang lebih2 for thaqif je....tahun nie tema carca marba skt..plan semua aku jugak kena pakai baju kuning @ baju nikah..tapi atas2 sebab tertentu terpaksa aku cancel ..so pakai le aku baju kaler hijau dipagi raya...tak kisah le kan janji raya...kali nie raya mmg sakan betul, dari takde plan balik Johor terus jadi lak..sampai ke JB lagi tu...setahun sekali kan..nasib baik keta aku tak buat hal....alhamdulilah..thaqif pun raya sakan sampai demam2..masuk today dah 3 hari dia demam..harap2 kebah le today demam dia...aku cuti raya pun tak lama, today dah masuk keje..cuti tinggal ciput je...Bagus gak le naik keje cepat kalau sibuk pi beraya je nanti mesti nak makan je..penat je turun kan berat badan nie...entah2 dah naik kot . Ok le nie gambar2 raya tahun nie..semoga raya tahun nie memberi kebahagian kepada semua ye..salam


Friday, 12-Oct-2007 02:53 Email | Share | | Bookmark
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI & MAAF ZAHIR BATIN






SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI & MAAF ZAHIR BATIN

DARI
NERO @ ECHA
NIZAM
THAQIF


Thursday, 30-Aug-2007 06:47 Email | Share | | Bookmark
One night at KLCC....Merdeka...Merdeka...Merdeka

KLCC at night
 
with ibu
View all 6 photos...


Merdeka....merdeka...merdeka...tgh merdeka fever nie..thaqif yg kecik tu pun suke je bila sebut merdeka...lagi2 dpt bendera jalur gemilang tu dengan ayat...ka...ka..ka..takpe la nak serba sedikit thaqif pun sama2 turut serta meraikanya....

Gambar2 nie diambil last saturday..ibu thaqif kena ambik babah hari tu kat tpt kerja so disebab sehala nak balik tu babah singgah ke KLCC..thaqif tak pernah ambik gambar kat situ..actually ibu dia yg teruja..and thaqif pun bkn main suka tgk fountain kat situ..rasa mcm nak msk ke dalam je..Dari gambar2 tu aku perasan yang anak aku cepat btl dah besar..perangai pun kadang2 mcm org tua gak..maksud aku pemikiran dia.. ape pendapat kekawan??


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net